//
Om forlaget

Velkommen til Efrem forlags blogg!

Her inviterer vi til dialog med leserne av våre bøker og andre interesserte. Besøk gjerne vårt andre nettsted www.efremforlag.no med utfyllende informasjon om våre utgivelser, og med nettbutikk der du kan bestille bøkene tilsendt portofritt.


Efrem Forlag ønsker å holde frem skatter fra kirkens arv – som for eksempel den kristne mystikken – og aller helst ved å føre sammen nytt og gammelt. Bokutgivelsen om Jon Fosses forfatterskap i lys av 1200-talls mystikeren Eckhart er et eksempel på dette. På samme måte evner en av vår tids fremste veiledere av «moderne mennesker», Christopher Jamison, å knytte Benedikts regel (fra 500-tallet) inn i vår tid og skape klostervisdom for moderne mennesker.

Vår profil er tydelig økumenisk, eller si katolsk, i ordets opprinnelige betydning (og da ikke avgrenset til romersk-katolsk) – i bevegelse mot Kirkens enhet. Her vil Den katolske kirke måtte være lokomotivet, og alle av god vilje, fra anonyme troende til pinsevenner og ortodokse munker, være verdens salt.

Reklamer

Diskusjon

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

Reklamer
%d bloggere like this: